Volg ons op:|follow us at:

Vanuit plan is consortium De Moderne Kuip opgericht en is er -op de achtergrond- verder gewerkt aan het plan.
Stichting Red De Kuip blijft onafhankelijk bestaan naast dit consortium.

De Kuip is gered!

Vanuit alle geledingen van Feyenoord hebben we na de het advies van de verkenners ontzettend veel steunbetuigingen ontvangen. Daarvoor zijn we erg dankbaar en daarom hebben we deze verzameld en hieronder geplaatst.
Klik op een steunbetuiging/citaat om het volledige bericht te lezen.

Steunverklaring

Gino Catshoek

Beste kuipvrienden,

Hierbij wil ik jullie waanzinnig danken voor hetgeen dat jullie door een enorm doorzettingsvermogen, grote kennis en creativiteit maar vooral een enorme liefde voor de Kuip en Feyenoord voor elkaar hebben gekregen. Ondanks dat ik de ontwerpen van RDK stukken mooier vind, leg ik me eindelijk neer bij de uiteindelijke keuze. Dankzij jullie is er namelijk in dit geval wel een weloverwogen beslissingen genomen waarbij eindelijk het belang van de club voorop stond. Ik realiseer me maar al te goed dat jullie hier voor verantwoordelijk zijn. Sterker nog, als Feyenoord het voor elkaar krijgt om inderdaad weer terug aan de top te komen zijn jullie hier heel stiekem in grotere mate dan van verantwoordelijk voor. Bedankt dat ons cluppie niet in handen van de duivel terecht is gekomen en het staal niet om wordt omgesmolten tot lantaarnpalen.

Jullie zullen vanaf heden een belangrijk hoofdstuk bekleden in een belangrijk hoofdstuk van de Feyenoordgeschiedenis. Op naar het volgend seizoen! Uit eigen kracht voortgebracht!

Gino Catshoek

Bekijk ook: Moderne-Kuip.nl en De-Nieuwe-Kuip.nl

39 ms