Volg ons op:|follow us at:

Vanuit plan is consortium De Moderne Kuip opgericht en is er -op de achtergrond- verder gewerkt aan het plan.
Stichting Red De Kuip blijft onafhankelijk bestaan naast dit consortium.

De Kuip is gered!

Vanuit alle geledingen van Feyenoord hebben we na de het advies van de verkenners ontzettend veel steunbetuigingen ontvangen. Daarvoor zijn we erg dankbaar en daarom hebben we deze verzameld en hieronder geplaatst.
Klik op een steunbetuiging/citaat om het volledige bericht te lezen.

Steunverklaring

Nick de Wit

Ben een Feyenoord fan in hart en nieren van jongs af aan opgegroeid met een groot liefde voor de club maar zelfs ik zag een nieuwbouw een uitkomst om Feyenoord weer terug in de Europese top te brengen zoals het nieuwe stadion dat deed voor Bayern. Het was wel mooi geweest Feyenoord met de huidige Kuip en het nieuwe de toekomst in. Helaas is onze gemeente een grote bende en ons politiek gunt werkelijk niemand wat.... en er werd ineens gesproken over het vernielen van de Kuip voor een nieuw stadion, dat ging mij te ver. Jullie plan van de nieuwe Kuip zag er erg indrukwekkend uit, het straalde gewoon hoe een echt top stadion hoort eruit te zien, ik had er zelfs van gedroomd. Helaas viel dat droom in rook op en moeten we het met de BAM versie doen. Niet slecht verder alleen die vormen aan de buitenkant geeft niet het Kuip gevoel :(

Ik hoop echt dat er misschien nog iets gedaan kan worden bv. dat BAM hier en daar wat idee├źn van jullie kan meenemen en een paar veranderingen in kan brengen met name de vormen aan de buitenkant en de lichtmasten laten staan. Maar verder ben ik sowieso blij dat de Kuip gewoon blijft staan waar ie hoort te staan en we een mooie toekomst tegemoet komen. Bedankt voor alles RdK :)

Bekijk ook: Moderne-Kuip.nl en De-Nieuwe-Kuip.nl

33 ms