Volg ons op:|follow us at:

Vanuit plan is consortium De Moderne Kuip opgericht en is er -op de achtergrond- verder gewerkt aan het plan.
Stichting Red De Kuip blijft onafhankelijk bestaan naast dit consortium.

De Kuip is gered!

Vanuit alle geledingen van Feyenoord hebben we na de het advies van de verkenners ontzettend veel steunbetuigingen ontvangen. Daarvoor zijn we erg dankbaar en daarom hebben we deze verzameld en hieronder geplaatst.
Klik op een steunbetuiging/citaat om het volledige bericht te lezen.

Steunverklaring

Ali Erwich

Beste ReddeKuip team,

de kogel is door de kerk, en ik vind het jammer dat niet jullie plan het geworden is. Ik heb het aangehoord met enige teleurstelling. Waarom? Het "smoelwerk” van de Kuip was in jullie plan duidelijk aanwezig en we praten tenslotte over de Kuip een wereldwijd begrip. Maar het heeft niet zo mogen zijn en dit is een besluit wat niet meer teruggedraaid kan worden.

Ik geloof niets van dat de ander goedkoper is en daarom etc. Het belang is ook zoals wij zeggen het oog wil ook wat. Ik ben dan wel geen kenner maar een vrouw van 68 die op spuugafstand van de Kuip woont en haar eerste wedstrijd in de Kuip met haar vader zag, lang geleden Feyenoord - Tottenham Hotspur, waar blijft de tijd. Als ik langs de Kuip naar huis rij heb ik een trots gevoel van kijk maar eens, ze staat er nog fier bij.

Ondanks dit besluit alleen maar waardering voor jullie team die met de juiste visie dit plan heeft gemaakt en zich niet heeft laten verleiden wat alle anderen willen. Jammer dat het zo is gelopen, ik zou het plan nog maar even koesteren, je weet maar nooit. Dank voor jullie inzet.

Bekijk ook: Moderne-Kuip.nl en De-Nieuwe-Kuip.nl

39 ms