Volg ons op:|follow us at:

Vanuit plan is consortium De Moderne Kuip opgericht en is er -op de achtergrond- verder gewerkt aan het plan.
Stichting Red De Kuip blijft onafhankelijk bestaan naast dit consortium.

De Kuip is gered!

Vanuit alle geledingen van Feyenoord hebben we na de het advies van de verkenners ontzettend veel steunbetuigingen ontvangen. Daarvoor zijn we erg dankbaar en daarom hebben we deze verzameld en hieronder geplaatst.
Klik op een steunbetuiging/citaat om het volledige bericht te lezen.

Steunverklaring

Leonard (aandeelhouder stadion)

Waarde heren,

Wat een teleurstelling, dat jullie inspanningen niet voor de volle 100% beloond zijn geworden! Persoonlijk had ik me heel erg verheugd op een Kuip met een derde ring in combinatie met de toegevoegde waarde voor de BVO, visioenen van Camp Nou dichtbij de Maas werden wakker! Die korte termijn emotie van het net niet gehaald hebben, zal bij jullie nog wel een tijdje blijven bestaan.

Maar wat zal blijven is, dat jullie een monument voor jullie zelf opgericht hebben door een monument te redden en dat jullie daarnaast de morele winnaar zijn. Hoewel dat in deze veramerikaniseerde samenleving niet meer to telt, zal bij de gemiddelde burger de waardering voor mensen zoals jullie ongetwijfeld hoger zijn dan voor dat stelletje hooligans van Het Nieuwe Stadion. Die bij gebrek aan valide tegenargumenten jullie maar bleven neerzetten als mesjogge amateurs die ook nog eens fan van de club waren.

Ik kan mij alleen maar een beeld vormen wat jullie meegemaakt hebben, doordat ik vanuit de aandeelhouders ook een beetje in die keuken heb kunnen kijken. De buitenwereld kon alleen maar het topje van die ijsberg zien…

Rest mij alleen nog een welgemeend: chapeau heren!

Bekijk ook: Moderne-Kuip.nl en De-Nieuwe-Kuip.nl

64 ms