Volg ons op:|follow us at:

Vanuit plan is consortium De Moderne Kuip opgericht en is er -op de achtergrond- verder gewerkt aan het plan.
Stichting Red De Kuip blijft onafhankelijk bestaan naast dit consortium.

Nieuws

Hier vindt je alle nieuwsberichten van de afgelopen tijd.

Weergave:

pecFey in foto's

datum: 17 - 09 - 12

Door de supporters zijn er een aantal prachtige spandoeken gemaakt, in dit bericht vind je een aantal foto's van deze spandoeken.

Mark van Driel - De directie van Feyenoord-stadion De Kuip zet in op nieuwbouw, maar een kleine groep fans voert campagne voor renovatie. Hun pleidooi krijgt steeds meer steun.

Erwin Eekelaar wijst naar... Lees verder »

Mick Eekhout - Cobouw - Daags voor de Open Monumentendag liet Feyenoord weten dat zij besloten had een nieuw stadion naast het bestaande stadion te laten bouwen naar een ontwerp van Meyer en Van Schoten... Lees verder »

Algemeen Dagblad Rotterdam - De iniatiefgroep reddekuip.nl die vorige week een reddingsplan voor de Kuip presenteerde, zet grote vraagtekens bij het voorstel voor nieuwbouw dat de directies van Feyenoord... Lees verder »

Algemeen Dagblad - In Rotterdam is de strijd tussen twee plannen voor een nieuwe Kuip in alle hevigheid losgebarsten. Naast het officiële plan van bouwbedrijf VolkerWessels met 63.000 wint het vorige... Lees verder »

Vandaag zijn de plannen van de Kuip bekend gemaakt in de media. Bij deze een reactie van onze kant.

  • Het besluitvormingstraject gaat nu pas beginnen, wij roepen iedereen op om juist nu onze petitie te... Lees verder »

Bron: Algemeen Dagblad - Marcel Potters en Gert Onnink - De immens populaire Kuip staat weer in het brandpunt van de belangstelling. Komt de voetbaltempel uit 1937 leeg te staan naast een nieuw complex... Lees verder »

Bron: Algemeen Dagblad - Column Wessel Penning - Sympathiek voorstel van een stel wijze gasten met historisch besef deze week: Verbouw de Kuip voor een relatief zacht prijsje zo grondig dat 'ie de... Lees verder »

Nieuw beeld van derde ring

datum: 03 - 09 - 12

Planvoorstel ‘De Kuip 3.0’

datum: 02 - 09 - 12

De Kuip is het voetbalstadion pur sang. Deze zuiver functionele constructie heeft zich sinds 1937 bewezen als het meest sfeervolle stadion van Nederland dat gebouwd is voor interlands én competitievoetbal... Lees verder »

Eergisteren was er dan een heus tegenoffensief van de Kuipdirectie.
In het AD stond een stuk van een hoogleraar duurzaamheid ingehuurd door de Kuipdirectie.

Deze man zit zich blijkbaar... Lees verder »

Steun voor Kuip-plan

datum: 30 - 08 - 12

AD Rotterdam - De politiek in Rotterdam en supporters van Feyenoord omarmen het Kuipplan van de initiatiefgroep ReddeKuip.nl. Deze week kwam een groep architecten en bouwkundigen... Lees verder »

Vandaag opende het AD met een artikel in de krant. Ook staan we op de voorpagina van de site. Onder de 'lees verder' de samenvatting van de website.

De komst van een nieuwe Kuip in Rotterdam is... Lees verder »

Eerste render Kuip 3.0

datum: 26 - 08 - 12

Prachtig archiefbeeld van de kuip

datum: 24 - 08 - 12

We hebben een aantal archiefbeelden ingescand van de eerste jaren kuip.

Return Feyenoord in volle Kuip

datum: 23 - 08 - 12

AD Rotterdam - Foto: ANP - Feyenoord kan dinsdag in de returnwedstrijd tegen Dinamo Kiev rekenen op de steun van een volledig met fans gevulde Kuip. De Rotterdammers meldden vandaag dat de laatste kaarten... Lees verder »

Telegraaf - Rotterdam - foto: John de Pater - "Ik speelde alweer 6 jaar in het buitenland en was toe aan de stap terug naar Nederland", lichtte Joris Mathijsen zijn transfer van Malaga naar... Lees verder »

Vandaag plaatste Feyenoord het volgende nieuwsbericht op haar site. De reacties op het artikel waren niet bepaald positief en er is veel onenigheid over het bouwen van een nieuwe... Lees verder »

Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor de nieuwsbrief:

Bekijk ook: Moderne-Kuip.nl en De-Nieuwe-Kuip.nl

296 ms