Volg ons op:|follow us at:

Vanuit plan is consortium De Moderne Kuip opgericht en is er -op de achtergrond- verder gewerkt aan het plan.
Stichting Red De Kuip blijft onafhankelijk bestaan naast dit consortium.

Nieuws

Hier vindt je alle nieuwsberichten van de afgelopen tijd.

Weergave:

Sjoerd Mossou, 33 jaar oud, bekend als schrijver, verslaggever en van zijn columns in het AD. In zijn columns in het AD schrijft hij veel over voetbal en randzaken in het voetbal. In mijn ogen een uitstekende... Lees verder »

Marcel Labrie, 37 jaar, kunstenaar, Rotterdammer en Feyenoord supporter. Het zal menig Feyenoord fan die op internet actief is, niet zijn ontgaan. Marcel Labrie zet zich in voor behoudt van De Kuip.... Lees verder »

Sinds enkele maanden woedt een felle discussie over de Rotterdamse Kuip. De directies van de voetbalclub en stadion Feyenoord zien geen toekomst voor de huidige Kuip en willen op het naastgelegen trainingscomplex... Lees verder »

Commissaris en voormalig directeur van De Kuip Jos van der Vegt zei afgelopen week dat de discussie over een nieuw Feyenoord-stadion vooral moet gaan over geld, daarbij renovatie niet per definitie uitsluitend... Lees verder »

Feyenoord oefent vanmiddag om half drie in de eigen Kuip tegen AGOVV. Voor de eerste oefenwedstrijd van het kalenderjaar zijn inmiddels al bijna 25.000 toegangskaarten verkocht. 'Ongelooflijk toch... Lees verder »

De nieuwjaarsreceptie van Feyenoord was rimpelloos gezellig. Een wonder? Gezien het verleden toch wel een beetje. Nu was er alleen trots over het sportieve succes en het financiële herstel. Ook... Lees verder »

Pellè: De Kuip als thuishaven

datum: 05 - 01 - 13

Vanmorgen was het voor iedere Feyenoorder en liefhebber van het Nederlands voetbal lekker opstaan: Graziano Pellè heeft vandaag een 4-jarig contract getekend bij Feyenoord. De Rotterdamse club... Lees verder »

En alles klopte

datum: 21 - 12 - 12

Op 10 december was het D-Day voor de Stichting Reddekuip. U weet wel, de groep van enthousiastelingen die menen dat het 75 jaar oude Feyenoordstadion niet verlaten moet worden voor een nieuw stadion,... Lees verder »

Stadion de Kuip in Rotterdam kan voor 117 miljoen euro worden gerenoveerd. Daarmee is het reddingsplan van ReddeKuip goedkoper dan het nieuwbouwplan van Feyenoord dat op 300 miljoen wordt geraamd, stelt... Lees verder »

Met de Kuip, Van Nelle Fabriek, imposante graansilo's en experimentele woningbouw drukten Brinkman & van der Vlugt een moderne stempel op vooroorlogs Rotterdam. Meer dan een halve... Lees verder »

De KNVB wil een nieuwe Kuip in Rotterdam. Helemaal niet nodig en het lost ook de problemen niet op. Voor dat geld kun je beter een nieuwe spits kopen.

Grote paniek vorige week vrijdag in Rotterdam Zuid... Lees verder »

De Kuip, oftewel Stadion Feijenoord, is kennelijk niet meer geschikt voor wedstrijden van het Nederlands Elftal. Rotterdam is blijkbaar aan een nieuw stadion toe. Dat vindt ook stadiondirecteur Jan van... Lees verder »

De vertoning van het Nederlands elftal tegen Andorra was naar mijn idee van een onthutsend en droevig niveau. Het valt de lezers misschien koud op het dak in alle warme bijval aan Oranje, maar ik stel... Lees verder »

De KNVB maakt voor de wedstrijden van het Nederlands elftal tot nader order geen gebruik meer van De Kuip. Dat maakte de zichtbaar geïrriteerde directeur betaald voetbal Bert van Oostveen na het... Lees verder »

Als het aan Robin van Persie ligt, speelt het Nederlands elftal vaker wedstrijden in de Kuip. In de kwalificatiecyclus naar het WK in Brazilië wordt het stadion van Feyenoord slechts éé... Lees verder »

Het besluit over een nieuw stadion voor Feyenoord zal waarschijnlijk op zijn vroegst pas volgend jaar vallen. De Rotterdamse gemeenteraad wil dat eerst het renovatieplan van de groep Red de Kuip wordt... Lees verder »

Overwegingen vanuit ReddeKuip

datum: 04 - 10 - 12

Naar aanleiding van de gesprekken die we hebben gevoerd met de directie en de politiek, willen wij u bij deze zorgvuldig voorlichten over hoe de gesprekken verlopen zijn en de voortgang van ons plan.... Lees verder »

De rol van ReddeKuip.nl is wat de PvdA-fractie in Rotterdam betrefd nog niet uitgespeeld. "Ze zijn bij ons niet uit het oog en niet uit het hart," zegt raadslid Tom Harreman.

Deze week veegde... Lees verder »

Column Sjoerd Mossou (AD)

datum: 03 - 10 - 12

Gistreren in het AD:

Discussie over de Kuip kan niet scherp genoeg zijn

Het moet ergens in de herfst van 1996 zijn geweest dat Louis van Gaal uit wilde wandelen, op weg naar het trainingsveld. Dat ging... Lees verder »

De strijd om de toekomst van Feyenoord-stadion De Kuip is losgebarsten. De directie van het stadion zet in op nieuwbouw van ongeveer 300 miljoen euro. Een 'reddingsgroep' van supporters wil het... Lees verder »

Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor de nieuwsbrief:

Bekijk ook: Moderne-Kuip.nl en De-Nieuwe-Kuip.nl

65 ms