Volg ons op:|follow us at:

Vanuit plan is consortium De Moderne Kuip opgericht en is er -op de achtergrond- verder gewerkt aan het plan.
Stichting Red De Kuip blijft onafhankelijk bestaan naast dit consortium.

Nieuws

Hier vindt je alle nieuwsberichten van de afgelopen tijd.

Weergave:

Feyenoord City. Het is een onderwerp dat tot veel emoties leidt en dat is niet vreemd. De Kuip is het mooiste stadion van Nederland en Feyenoord een club met een vurig legioen. Plannen die een grote... Lees verder »

Het is géén wedstrijd met Feyenoord City, zegt Erwin Eekelaar, de man achter "Plan B": renovatie en vernieuwing van de Kuip. Maar nu Feyenoord City nog een klein jaar krijgt om financieel haalbaar... Lees verder »

Modernisatie De Kuip met gebiedsontwikkeling Feyenoord City aantrekkelijk alternatief

Vandaag heeft een gesprek tussen Feyenoord en ReddeKuip plaatsgevonden op aandringen van supporters.
In het gesprek... Lees verder »

Met de komst van Marco Borsato en Rammstein wordt er dit voorjaar weer gerockt in De Kuip. Stadiondirecteur Jan van Merwijk sluit niet uit dat er komende jaren meer concerten plaatsvinden in de poptempel... Lees verder »

Feyenoord dreigt de bouw van het nieuwe voetbalstadion af te blazen als Rotterdam niet akkoord gaat met een jaarlijkse garantie van 25 miljoen euro voor de club. ‘Dan maar geen nieuw stadion’,... Lees verder »

Een nieuw stadion voor Feyenoord is een van de plannen die maar duurt en duurt. Het stadion had er moeten staan in 2018, maar de werkelijkheid vertelt toch iets anders. Volgens Iwan van Duren had het... Lees verder »

Het is een belangrijke week voor Feyenoord, met de strijd om de beker én allerlei geruchten over het ontslag van de huidige directie. Maar laten we vooral de presentatie van de Feyenoord City-plannen... Lees verder »

Column: Déjà vu

datum: 29 - 05 - 15

Het nationale Koning Boudewijnstadion in Brussel is misschien een dagje ouder, maar heeft net als De Kuip wat gedateerde details die eenvoudig op te lossen. Renovatie werd in België als geen optie beschouwt... Lees verder »

Nu de samenwerking met BAM is stukgelopen op de prijs, komt Red De Kuip weer in beeld.
Red de Kuip garandeert Feyenoord dat het binnen drie maanden een akkoord kan sluiten over de renovatie van het stadion... Lees verder »

Feyenoord supporter en FSV lid Tsjalle van der Burg heeft een uitgebreid rapport opgesteld over de mogelijkheid van een zogenaamd supporters trust bij Feyenoord. Tsjalle, tevens econoom bij de Universiteit... Lees verder »

Wethouder Adriaan Visser (D66, sport) adviseert Feyenoord om op korte termijn een gesprek te voeren met de stichting Red de Kuip. Dat liet hij gisteren weten na een presentatie van de plannen van deze... Lees verder »

FEYENOORD krijgt nieuwe hulp aangeboden in haar strijd voor een (ver)nieuw(d) stadion. Bouwgigant Besix staat te popelen om De Kuip te verbouwen.

Commercieel manager Henk Post wil het stadion al volgende... Lees verder »

Leefbaar Rotterdam en de SP hebben gisteren een dringende oproep gedaan aan sportwethouder Adriaan Visser om Red de Kuip opnieuw bij de ontwikkeling van het Feyenoord-stadion te betrekken. ''Het was... Lees verder »

Wel of geen nieuw stadion voor Feyenoord: dat is de vraag. Volgens Robin van Holst, één van de initiatiefnemers van Red de Kuip, worden er steeds nieuwe argumenten bijgehaald waarom renovatie van De... Lees verder »

Terwijl een definitief besluit over het BAM-plan rondom de vernieuwbouw van de Kuip nog moet vallen, komt Red de Kuip alvast met een alternatief. De stichting heeft enkele aanpassingen gedaan aan de... Lees verder »

Terwijl Feyenoord en stadionbouw BAM zich in het zweet werken om de vernieuwde Kuip rond te rekenen, doet de vorig jaar nipt afgetroefde stichting Red de Kuip een ultieme poging om deze prestigieuze... Lees verder »

Mocht BAM voor het einde van het jaar niet met Feyenoord en de stadionverkenners concrete plannen overeenkomen om bouwvergunningen aan te vragen met het oog op de verbouwing van de Kuip, dan staat RedDeKuip... Lees verder »

Voor Feyenoord is het goed om een stadion als de Kuip te hebben, met die geweldige sfeer. En natuurlijk kan een vernieuwde Kuip extra geld opleveren om het elftal te versterken. Prima. Maar iedereen... Lees verder »

Vanavond om 17:30u (14 oktober 2014) op RTV Rijnmond: Verhalen van Staal en Steen over De Kuip haar verleden en haar toekomst. Ook live te zien via internet op de site www.rijnmond.nl.

In de eerste nieuwe... Lees verder »

De gemeente Rotterdam stelt harde eisen aan eventuele financiële steun aan het vernieuwen van het Feyenoord-stadion. De stad wil onder meer zeggenschap in de organisatie en goedkeuring van de Europese... Lees verder »

Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor de nieuwsbrief:

Bekijk ook: Moderne-Kuip.nl en De-Nieuwe-Kuip.nl

83 ms