Volg ons op:|follow us at:

Vanuit plan is consortium De Moderne Kuip opgericht en is er -op de achtergrond- verder gewerkt aan het plan.
Stichting Red De Kuip blijft onafhankelijk bestaan naast dit consortium.

Nieuws

Hier vindt je alle nieuwsberichten van de afgelopen tijd.

Weergave:

Maandag 7 juli was de buitengewone aandeelhoudersvergadering van Stadion Feijenoord. Het belangrijkste agendapunt -de verbouwing van De Kuip- was dan ook een reden waarom deze vergadering veel publiek... Lees verder »

Medio 2012 kwamen er berichten in de publiciteit dat men van plan zou zijn een geheel nieuw stadion te bouwen voor Feyenoord. De Kuip zou niet langer gebruikt worden, leeg staan of nog erger: worden... Lees verder »

De kogel is door De Kuip en dan hebben we het uitdrukkelijk niet over de sloperskogel! Op 1 mei overhandigde de ‘Verkenners-Trojka’ (Wim van Sluis, Jos v.d. Vegt en Hans Vervat) hun eindrapport... Lees verder »

De Kuip gered, belang Feyenoord weer voorop!

Vandaag heeft Wim van Sluis namens de verkenners het eindadvies bekend gemaakt. Zij adviseren Feyenoord na een nek-aan-nekrace uiteindelijk niet te gaan voor... Lees verder »

Aanstaande donderdag maken de verkenners hun advies over het beste stadionplan voor Feyenoord bekend. Een spannend en belangrijk moment voor iedereen die de club een warm hart toe draagt. Wordt het ons... Lees verder »

Plan Red de Kuip rond

datum: 25 - 04 - 14

Red de Kuip heeft de financiering van zijn plan voor een vernieuwd stadion voor Feyenoord rond. Gisteren kreeg de stichting een toezegging van een grote geldschieter die voor 100 miljoen wil meedoen... Lees verder »

De verkenners die onderzoek doen naar een toekomstbestendige huisvesting voor Feyenoord hebben op woensdag 2 april tijdens een persconferentie in De Kuip in een tussentijds voorlopig advies een voorkeur... Lees verder »

Reddekuip bij laatste twee

datum: 03 - 04 - 14

Reddekuip is één van de laatste twee partijen die nog in de race zijn voor vernieuwing van het stadion voor Feyenoord. Het ‘verkennerstrio’ heeft dat 2 april bekendgemaakt. Hypercube... Lees verder »

De stichting Red de Kuip dingt al sinds 2012 mee naar de Mooiste Klus van Nederland. Het doel was van meet af aan om de huidige historische voetbaltempel te behouden, en zelfs – ná de grote... Lees verder »

De verkenners gaan serieus onderzoeken of er een dak moet komen op de huidige Kuip of bij een mogelijke nieuwbouw. Dat hebben de drie verkenners gezegd, die namens Feyenoord en de gemeente aan het onderzoeken... Lees verder »

Over vier maanden komt de 'Kuip-trojka' met een advies voor Feyenoord inzake de stadionkwestie. Commissarissen Jos van der Vegt, Hans Vervat en Wim van Sluis gaan in de komende periode diverse... Lees verder »

Stichting Red de Kuip gaat maandag een nieuw plan presenteren om het Feyenoord-stadion zo te verbouwen dat het toch behouden kan worden.

Het hernieuwde initiatief wordt gesteund door grote ondernemingen... Lees verder »

Stichting Red de Kuip wil zijn verbouwingsplan voor het Feyenoord-stadion inzet maken van de gemeenteraadsverkiezingen. In november moet een kant en klaar voorstel op tafel liggen.

Red de Kuip zet hiermee... Lees verder »

Het belang van Feyenoord staat voorop.

Afgelopen jaar hebben we aan de zijlijn gewerkt aan een alternatief stadionplan voor Feyenoord met behoud van De Kuip. Nu is er een nieuwe fase aangebroken. Na onze... Lees verder »

De grootste partijen in de Rotterdamse gemeenteraad, de Feyenoord Supportersvereniging en ReddeKuip zijn positief gestemd over de aankondiging van een driemanschap die alle Kuip-varianten - zowel nieuwbouw... Lees verder »

Uitgebreid interview met Pieter Nieuwenhuis van Hypercube over Feyenoord, De Kuip en Het Nieuwe Stadion.

Gezocht: Boegbeeld

datum: 18 - 07 - 13

Feyenoord zoekt een boegbeeld, een club-ambassadeur, die de geesten rijp moet maken voor een nieuwe voetbaltempel of een vernieuwde Kuip. De eerste namen doen inmiddels de ronde.

Voorzitter van de Feyenoord... Lees verder »

FRL: Voor Feyenoord, van ons!

datum: 16 - 07 - 13

Nu het HNS-plan voor een nieuw stadion zeer terecht van de baan is, vragen veel mensen zich af: wat nu? Kreten als ‘stilstand is achteruitgang’ en ‘zonder nieuw stadion worden we middenmoot... Lees verder »

Voorlopig geen nieuw Feyenoordstadion, maar de ontwikkeling van het stadionpark gaat door. hier is het volledige artikel te vinden.

Een opluchting, vindt Robin van Holst het terugtrekken van het voorstel... Lees verder »

Kampioen worden met De Kuip

datum: 08 - 07 - 13

Met de Kuip 3.0 op weg naar succes

"Zonder nieuw stadion komen we in het rechterrijtje" Dat is de stellige overtuiging van Feyenoord-directeur Gudde. De vraag wat Feyenoord er daadwerkelijk... Lees verder »

Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor de nieuwsbrief:

Bekijk ook: Moderne-Kuip.nl en De-Nieuwe-Kuip.nl

76 ms