Volg ons op:|follow us at:

Vanuit plan is consortium De Moderne Kuip opgericht en is er -op de achtergrond- verder gewerkt aan het plan.
Stichting Red De Kuip blijft onafhankelijk bestaan naast dit consortium.

Nieuws

Hier vindt je alle nieuwsberichten van de afgelopen tijd.

Verkenners maken woensdag advies bekend

datum: 31 - 03 - 14

De verkenners Wim van Sluis, Hans Vervat en Jos van der Vegt beleggen komende week een persconferentie waarin zij kenbaar maken welk advies zij geven aan de gemeente Rotterdam omtrent een eventueel nieuw stadion voor Feyenoord. Het gaat om twee varianten die de trojka woensdag om 14:00 uur zal toelichten in De Kuip.

Van Sluis, Vervat en Van der Vegt lieten eerder weten voor een plan te gaan waarbij weinig tot geen financiële bijdragen van de gemeente noodzakelijk zijn. Naar verluidt is er vanuit de gemeente toch voldoende draagvlak gekomen om financiële steun te bieden.

Aanvankelijk zou het driemanschap op 7 april een persconferentie geven. De verkenners gaan eerst maandag in gesprek met een supportersdelegatie en zullen een dag later met de stichting Feyenoord om de tafel zitten, nog voor de persconferentie van woensdag.

Bron en/of auteur: RTV Rijnmond

Wat vind je hier van?

Bekijk ook:


Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_rdk/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 131

Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor de nieuwsbrief:

Bekijk ook: Moderne-Kuip.nl en De-Nieuwe-Kuip.nl

147 ms