Volg ons op:|follow us at:

Nieuws

Hier vindt je alle nieuwsberichten van de afgelopen tijd.

Kuip-trojka komt in april met advies

datum: 16 - 12 - 13

Over vier maanden komt de 'Kuip-trojka' met een advies voor Feyenoord inzake de stadionkwestie. Commissarissen Jos van der Vegt, Hans Vervat en Wim van Sluis gaan in de komende periode diverse plannen onder het licht houden.

Het driemanschap gaat binnenkort in gesprek met consortium VolkerWessels dat verantwoordelijk was voor het eerdere afgeschoten nieuwbouwplan. Met Bouwbedrijf BAM dat nieuwbouw wil op de plek van de huidige Kuip zullen ook ideeën worden uitgewisseld, terwijl de renovatievariant van Red de Kuip ook een (nieuwe) kans krijgt.

De Stichting 1 Feyenoord - met daarin vertegenwoordigers van profclub, stadion en sportclub - zal deze week officieel worden geïnstalleerd. 'Onze taak is om breed draagvlak te zoeken en een voorstel te formuleren dat op de lange termijn het beste is voor Feyenoord', zegt Van Sluis die denkt half april een advies klaar te hebben.

Bron en/of auteur: Rotterdams Dagblad (door Marcel Potters)

Wat vind je hier van?

Bekijk ook:


Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_rdk/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 122

Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor de nieuwsbrief:

Bekijk ook: Moderne-Kuip.nl en De-Nieuwe-Kuip.nl

2498 ms