Volg ons op:|follow us at:

Vanuit plan is consortium De Moderne Kuip opgericht en is er -op de achtergrond- verder gewerkt aan het plan.
Stichting Red De Kuip blijft onafhankelijk bestaan naast dit consortium.

Nieuws

Hier vindt je alle nieuwsberichten van de afgelopen tijd.

Pep Guardiola en Kevin de Bruyne raakten niet uitgepraat over de authentieke sfeer

datum: 12 - 01 - 18

Een nieuw stadion voor Feyenoord is een van de plannen die maar duurt en duurt. Het stadion had er moeten staan in 2018, maar de werkelijkheid vertelt toch iets anders. Volgens Iwan van Duren had het allemaal niet zo gehoeven, zegt hij in zijn artikel bij Voetbal International.

''Het had zo veel gemakkelijker gekund. De club had net zoals Barcelona en Real Madrid werk kunnen maken van een volledige metamorfose van het huidige stadion. Voor een fractie van het bedrag van Feyenoord City had er dan allang een volledig vernieuwde en verbouwde Kuip kunnen staan, waar de club makkelijk tot ver in deze eeuw in had kunnen spelen. Enfin, ook in 2017 speelde Feyenoord in de intussen behoorlijk verwaarloosde oude Kuip.''

De Kuip is qua gebouw niet meer helemaal in goede staat, maar de sfeer is er toch een van de besten van Europa, vinden ook wereldtoppers. ''Pep Guardiola, Kevin De Bruyne en zelfs de mensen van het toch wel wat gewende Napoli raakten niet uitgepraat over de authentieke sfeer in De Kuip. Domweg het sterkste verkooppunt van de club. Vraag honderd supporters van willekeurige clubs naar het mooiste stadion, en vrijwel altijd is het antwoord: De Kuip. Binnenkort zullen ze een nieuw antwoord moeten gaan zoeken'', aldus Van Duren.

Lees het hele artikel over 'Feyenoord City' hier.

Bekijk ook:


Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor de nieuwsbrief:

Bekijk ook: Moderne-Kuip.nl en De-Nieuwe-Kuip.nl

79 ms