Nieuws

Hier vindt je alle nieuwsberichten van de afgelopen tijd.

19 April biedt Red de Kuip plannen aan voor second opinion

datum: 10 - 04 - 13

Graag informeren we jullie over de laatste stand van zaken.

De beoordeling

Vrijdag 19 april aanstaande biedt de Stichting Red de Kuip haar modernisatieplan aan voor de zogenoemde second opinion. Dit is de objectieve toetsing op het gebied van de bouwkundige haalbaarheid van ontwerp, de bouwkosten, de exploitatie, de financierbaarheid en het risico voor de gemeente Rotterdam. Wij vertrouwen erop dat de gemeenteraad erop toeziet dat deze second opinion objectief en transparant zal worden uitgevoerd.

Waarom dit plan?

Voor eigen rekening heeft het team van Red de Kuip gewerkt aan de Kuip 3.0 en binnen een half jaar ligt er nu een realistisch en onderbouwd modernisatieplan. Waarom? Omdat wij het beste willen voor Feyenoord, het stadion, de omgeving en Rotterdam. Wij geloven dat de toekomst en vooruitgang van Feyenoord juist verbonden is met de kracht en behoud van De Kuip. En dat met een lager risicoprofiel voor de gemeente. Inmiddels geloven we dat niet alleen, we kunnen dit ook laten zien.

Steun

We voelen ons gesterkt door de uitkomsten van recent onderzoek. Zo bleek uit het opiniepanel van EenVandaag/RTV Rijnmond dat maar liefst 82% van de Feyenoordsupporters en 60% van de Rijnmonders voor renovatie is. Ook andere polls geven een vergelijkbaar beeld.

Dank voor jullie support tot nu toe en we hopen op jullie steun in deze cruciale fase!

Wat vind je hier van?

Bekijk ook:


Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_rdk/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 103

Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor de nieuwsbrief:

2167 ms