Volg ons op:|follow us at:

Vanuit plan is consortium De Moderne Kuip opgericht en is er -op de achtergrond- verder gewerkt aan het plan.
Stichting Red De Kuip blijft onafhankelijk bestaan naast dit consortium.

Nieuws

Hier vindt je alle nieuwsberichten van de afgelopen tijd.

VASF: bij doorgang HNS; u staat buitenspel

datum: 08 - 07 - 13

Tja.
Een bewogen eerste halfjaar van 2013 ligt bijna achter ons.
U bent door een informatiebijeenkomst van de VASF en brieven van het bestuur van de VASF op de hoogte gebracht van uw (rechts)positie als de plannen voor Het Nieuwe Stadion (HNS) doorgaan. U staat buitenspel!

Bewust heeft uw bestuur er voor gekozen om de leden op de informatieve aandeelhoudersbijeenkomst op 16 april jl. in eerste instantie zelf het woord te laten voeren: commissarissen twijfelden er aan of uw bestuur wel de stem van de leden sprak!

Aan die twijfel heeft u een einde gemaakt en thans zijn wij bezig volmachten te verzamelen om eventueel een procedure tegen Directie en Commissarissen te starten. Voor diegenen die hun volmacht nog niet hebben getekend en geretourneerd, DOE HET NU!! Het is in uw eigen belang.

Een en ander neemt niet weg dat wij als bestuur voor overleg met Directie en Commissarissen open blijven staan, al worden wij kennelijk niet als Feyenoord-familie beschouwd. Wij hopen nog steeds dat een rechtsgang niet nodig zal zijn, maar de voorbereiding van een procedure is in volle gang en kan daadwerkelijk gestart worden als Directie en Commissarissen weigerachtig blijven onze rechten te respecteren.

Een voorlichtingsavond over de plannen van ReddeKuip hebben wij vooralsnog uitgesteld tot er meer zicht vanuit de politiek komt.

Zodra er meer ontwikkelingen zijn stellen wij u op de hoogte.

Met sportieve groet,

Joan Smal

Bron en/of auteur: Vasf (door Joan Smal)

Bekijk ook:


Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor de nieuwsbrief:

Bekijk ook: Moderne-Kuip.nl en De-Nieuwe-Kuip.nl

68 ms