Nieuws

Hier vindt je alle nieuwsberichten van de afgelopen tijd.

Top Feyenoord beoordeelt plannen nieuw stadion

datum: 07 - 08 - 12

Vandaag plaatste Feyenoord het volgende nieuwsbericht op haar site. De reacties op het artikel waren niet bepaald positief en er is veel onenigheid over het bouwen van een nieuwe kuip en het afbreken van de oude kuip.

Feyenoord Rotterdam, Stadion Feijenoord en sportclub Feyenoord zijn vandaag voor het eerst bijeen geweest om gezamenlijk de twee voorstellen voor Het Nieuwe Stadion te bespreken. Aan de hand van van te voren opgestelde criteria zijn en zullen in een aantal vervolgsessies de voorstellen worden beoordeeld van de twee consortia, respectievelijk VolkerWessels en het consortium BAM, Siemens en Eneco. De Feyenoord-familie streeft er naar eind augustus dan wel begin september de gezamenlijke keuze bekend te maken.

Stadiondirecteur Jan van Merwijk laat weten dat de er over enkele weken sprake zal zijn van een ‘voorlopige eerste keuze’. Van Merwijk: ‘Het gekozen bouwconsortium moet vervolgens de financiering nog onderbouwen en de gemeente moet daarna nog besluiten over het voorstel.’

Wanneer aan deze beide voorwaarden wordt voldaan, kan worden begonnen met het verder uitwerken van het voorstel voor Het Nieuwe Stadion.

Wat vind je hier van?

Bekijk ook:


Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_rdk/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 103

Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor de nieuwsbrief:

2439 ms